Támogatottaink

Támogatjuk a sportot és a zenét. Pénzadománnyal járulunk hozzá a kiemelkedő tevékenységet végző Alapítványok munkájához

Rubin LapáTolók sárkányhajó csapat

Több éve támogatjuk a Magyar Telekom-Rubin LapáTolók sárkányhajó csapatot, amelyben több kollégánk is LapáTol. Örömmel vállalunk szerepet és támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely lehetővé teszi az egészséges és aktív életet. Ebben a csapatban minden korosztály számára lehetőség nyílik a valódi sportélmény megszerzésére. A csapatban történő közös erőfeszítések öröme, a célba Lapátolás rendkívüli élménye és a varázslatos környezet valódi kikapcsolódást nyújt.

140

“….Ez egy kifejezetten közösségépítő csapat- és szabadidősport, ami összekovácsolja az embereket. Itt különösen kiemelt jelentéssel bír az „Egy hajóban evezünk!” kifejezés. Ebben a sportban nem feltétlen az erő számít (persze az is fontos), hanem az összehangoltság! A hajóban dolgozó 22 ember, beleértve a dobost és a kormányost is, és persze még a parton szurkoló tartalékokat is, mind egyszerre, egy célért, a győzelemért küzd…”

További információ és érdekességek a LapáTolók honlapján valamint Facebook oldalukon.

 


Gandharvák

Uplifting Classical – Zenével a minőségi életért

Egyedülálló, új műfajt teremtett egyedi apparátusával, különleges hangszerelésével, játékmódjaival és népszerű ütős szólóival tíz virtuóz magyar zenész. A három hazai zeneszerző-egyéniség zenéit játszó együttes érdekessége az is, hogy a legkülönbözőbb korosztályok azonos lelkesedéssel fogadják zenéiket. Dallamosságot és ritmusszekciót egységben kezelő, változatos műfajuk az UPLIFTING CLASSICAL, mely saját szerzeményeket, világzenét, feldolgozásokat és crossover átiratokat egyaránt magába foglal. E zenék közös tulajdonsága a korok és népek zenéi felett átívelő felemelő élmény. Mindez a képzettségben és tapasztalatban rendkívül sokoldalú zenekar közössége révén valósul meg.

Az „…Amilyet még sosem hallhattál…” és a „Zeneváró” koncertek elindítói saját szervezésű, mindig újat mutató fellépéseik mellett különböző fesztiválok résztvevői, emellett a hazai rádiókban is hallhatók. Egyedi színt képviselő szimfonikus világzenei darabjaikat akusztikus hangszerekre írják meg, ehhez társulnak egyenrangú partnerként elektronikus és ritmushangszerek. Hídműfajuk egyedi hangzásvilága rendkívül széles zenei és műfaji palettát képes megszólaltatni.

Külföldi rajongóik révén lemezeik Kanadába, Japánba, a Skandináv államokba, Nyugat-Európába, valamint Indonéziába egyaránt eljutottak.

Évad és project-szlogenjeik egyben védjegyeik is: Hagyományos és modern,  Szépség és erő, Felszabadult öröm, Új magyar zenei unikum, Amilyet még sosem hallhattál.

Az együttes legfontosabb tevékenységei: zeneszerzés, koncertek adása (hagyományos, interaktív és tematikus koncertek), tehetséggondozás- és támogatás, szóbeli előadások, zenetanítás, publikációk, mellyel a jövő koncertlátogató közönségének létrejöttéhez járulnak hozzá.

SONY DSC

További információ: a honlapon és a Facebookon

 


AMIGOS Alapítvány

Amigos a gyerekekért

Egyetemisták, akik úgy döntöttek, hogy nemcsak magukkal foglalkoznak, hanem segítenek másokon!

6 kórházban 94 Amigo már 2936 gyereknek segített!

Ők azok, akik ” súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé teszik egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. A tanulást természetesen kézműveskedés, játék és barátkozás egészíti ki, a lényeg, hogy vidáman és hasznosan töltik el a közös időt.”

A Rubin CSR program keretében örömmel támogatjuk az AMIGOS a Gyermekekért Alapítványt!

Főoldal