Delfin Díjasok vagyunk!

Hétfőn, nagy örömmel vettük át az idei év DELFIN Díját. Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Telekom cégünket találta érdemesnek az idei év DELFIN DÍJ-ára a „Fenntarthatóság tudatformálás” kategóriában.

A Díj elnyerésével megerősítést és lendületet kaptunk arra, hogy a Fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítéseinket és munkánkat a Díjhoz méltóan folytassuk.

112„A Magyar Telekom hagyományához híven idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállaló beszállítóit. A DELFIN Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) már ötödik alkalommal adták át, négy kategóriában. A díjat olyan partnercégeknek ítéli oda a Telekom, akiknek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségük kimagasló és ezen a területen elért teljesítményük példaértékű. A díjakat a Magyar Telekom képviselői a zsűri tagjaival együtt adták át. A díjátadóra a XIII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésen került sor.

A “Fenntarthatósági tudatformálás” kategóriában a Rubin Informatikai Zrt. lett a legjobb. A Rubin Informatikai Zrt. vezetői és szakképzett munkatársai önkéntes oktatásokat és előadásokat tartanak egyetemisták számára: A Szent István Egyetem Gépészmérnöki karán az épületinformatika tantárgy oktatásában vesznek részt.  Az előadások az épületgépészetben használt, az energiapazarlást gátló vezérlő berendezések működését, a bioetanolos üzemanyag használatára készült E85 komfort és egyéb, az energiafelhasználást csökkentő és környezetbarát technológiai lehetőségek alkalmazását mutatják be. A vállalat munkatársai az előadások során tudatosan arra neveli a hallgatókat, hogy forduljanak azon megoldások irányába, amelyek az egyszerű, a környezet által biztosított energiaforrásokra épülnek és megoldásaikban a rendelkezésre álló természetes energiaforrások használatára törekedjenek.

A DELFIN – Díjról:

A Magyar Telekom számára a fenntarthatóság, a gazdasági, társadalmi és a környezetvédelmi érdekek harmonizálására való törekvés hosszú távú stratégiai elv. A Magyar Telekom Csoport igyekszik egész működését, tevékenységét ennek szellemében végezni, és saját példáján keresztül a beszállítóit is ösztönözni a környezettudatos működésre. Ennek érdekében alapította a DELFIN – díjat 2008 tavaszán, és ezen szellemben működteti azóta is.
A kerekasztal-beszélgetésről és a DELFIN – Díjról további információ a “Kapcsolódó anyagoknál” található.