Megnyertük: Leadership Award 2015

Projektfejlesztes

 2015. szeptember 1-én kedden este ünnepélyes keretek között jelentették be, hogy az „Projektfejlesztés” kategória nyertese a Rubin Informatikai Zrt. “Az energiahatékonyságra való törekvés, az informatika és a jövőbeni üzletek megalapozása találkozott a Rubin díjnyertes projektjében.” – hangzott el a díjátadón.

 “Klasszikus, a korszellemre jól ráérző, modern megoldásokat felvonultató innováció – ez volt a zsűri általános véleménye a Rubin Informatikai Zrt. megoldásáról, amellyel az itbusiness Leadership Award projektfejlesztési kategóriájában pályázott és nyert a vállalat.”

 

 

 

Cégünk részéről  Parádi Csaba igazgató úr  vette át a díjat, majd a fogadást követően interjút adott és beszámolt a energiamonitor-rendszerünkre épülő Rubin EMS Partner Programról, amellyel pályáztunk.

Parádi_Csaba_Runin_Informatika-2

 

 “A BMC adott otthont az IT-Business Publishing (ITB) hagyományos üzleti estélyének, ahol  több mint 250 felső vezető jelent meg. Gazdára találtak az ITB által alapított díjak. „Az év legsikeresebb ict‑menedzsere 2015” díjat a szakmai zsűri és az olvasók szavazatinak összesítése alapján Gonda Gábor, a Hewlett Packard Enterprise Magyarország ügyvezető igazgatója vehette át. Az újonnan alapított „Must to watch díjat” Árendás Csaba, a QuantisLabs ügyvezető igazgatójának, társalapítójának ítélte a szakmai zsűri. „Az év üzletfejlesztése 2015” díjat az Invitelnek, a különdíjat a Kaptár Hálózatnak szavazta meg a zsűri. „Az itbusiness leadership award” díjat a BalaBit Europe Kft. és a Rubin Informatikai Zrt. pályázata érdemelte ki, a különdíjat pedig a GriffSoft kapta. “

További részletek: http://www.itbusiness.hu/Fooldal/hirek/ict_n/20150901_inside2015.html