Medline – Rubin megállapodás

A Rubin Informatikai Zrt. energiamenedzsment-szolgáltatásai elérhetők a román piacon. Az S.C. MEDLINE COM S.R.L. a Rubin kizárólagos értékesítő és telepítő partnere Romániában.

A Rubin Energiamenedzsment-szolgáltatás telepítését, üzemeltetését valamint teljes körű support szolgáltatását is biztosítja Romániában, a négy telephellyel rendelkező nagy múltú facility menedzsment cég, az S.C. MEDLINE COM S.R.L.

Az üzleti energiafogyasztók számára kialakított energiamenedzsment-rendszer lehetővé teszi a felelős energiagazdálkodást. A szolgáltatás tartalmazza a Rubin energiamérő és adattovábbító berendezéseket, a többnyelvű (angol, német, magyar) szoftvert és ezek 24/7 supportját. A rendszerrel energiamegtakarítás érhető el és növelhető az üzembiztonság is.

„Hosszútávon gondolkodunk. A Rubin exportjának növekedése mellett abban bízunk, hogy korai szakaszban lépünk megoldásunkkal a román piacra és az elsők között biztosítunk korszerű energiamérési megoldást. Azoknál a vállalatoknál előnyös a rendszer bevezetése, ahol az energia kritikus az előállított szolgáltatás vagy termék szempontjából (pl. telekommunikáció, feldolgozóipar). Emellett irodaházak, intézmények fenntartói is komoly energiamegtakarítást érhetnek el velünk.  Nem utolsó sorban a felelősen gondolkodó vállalatok részéről is várható érdeklődés a Rubin Energiamenedzsment rendszer iránt, ők azok, akik a környezeti terhelést szeretnék csökkenteni és rendelkeznek CSR programmal vagy gondolkodnak az ISO 500001 bevezetésén.” ꟷ mondta Zergi András a Rubin energiahatékonysági megoldások önálló portfólió vezetője.

Papp György a Medline Com Srl. ügyvezetője azt a nyugat-európai gyakorlatot követi, amely lényege, hogy a facility management cégek a klasszikusnak számító szolgáltatások mellett az energia és épületfelügyeleti megoldásokat is szolgáltatják. A Medline azáltal, hogy a Rubin Energiamenedzsment szolgáltatást beépítette portfóliójába teljes körű facility menedzsment-szolgáltatást képes nyújtani ügyfeleinek Romániában.

„A Rubin és a Medline partneri megállapodásának elősegítője dr.Telegdi Andrea kolozsvári gazdasági attasé, neki köszönhetjük, hogy mind szakmailag mind elkötelezettségét tekintve a megfelelő céggel sikerült megállapodást kötnünk” ꟷ hangsúlyozta Oggolder Emőke a Rubin marketing vezetője, majd hozzátette 2019 májusától az energiamonitor oldal román nyelven is elérhető az érdeklődők számára. www.energiamonitor.hu/ro

http://www.medline.com.ro/