Telekom székházban döntő és TOP 25 gála!

Örömmel értesítjük minden kedves partnerünket és munkatársunkat, hogy az IT szakma egyik legrangosabb megmérettetésén bekerültünk a legjobbak közé! A szakmai zsűri előtt, 2019.szeptember 3-án, Parádi Csaba mutatja be az IT Business Award humán menedzsment pályázatunkat, melynek mottója: VÁLTOZÁS

Pályázatunkban a sokszínűségre épített struktúraváltozásunk scenario-ját és sikerét osztjuk meg. Célunk, hogy a sokszínűség kulturális értékrenddé váljon és maga az ember kerül középpontba.

Célunk a változás. Szellemi és szervezeti megújulás a sokszínűség által. Tudásszervezetté alakulás és a különböző generációjú, múltú és szakmai színvonalú munkatárs szellemi tőkéjének kiaknázása a Rubin szellemi műhelyében.

25 év olyan hosszú idő, amely önmagában is bizonyítja, hogy a megfelelő emberekkel jó döntéseket hoztunk, a változó piaci környezetben is helytálltunk. Azonban a piac és technológia olyan ütemben változik, hogy nem elég egy általános rugalmasság. A fejlődéshez változás kell!

25 év családias vállalati környezet után egy átfogó struktúra-átalakítás embert próbáló feladat. A tulajdonosok mellett, dolgozóink közel ötöde a kezdetektől, és fele több mint 10 éve dolgozik együtt. 2018-ban összesen 9 új dolgozó csatlakozott hozzánk. 2019.01.01-től napjainkig újabb 12 munkatárssal bővültünk.