RUBIN TELCO PARTY 2020

Megtiszteltetés számunkra, hogy ennyien eljöttek ma este, velünk ünnepelni” − kezdte ünnepi megnyitó beszédét Parádi Csaba, a Rubin Inf. Zrt. vezetője, aki a kezdetektől aktív részese és megálmodója azoknak az innovatív megoldásoknak, amelyek több telekommunikációs szolgáltatónál is a mai napig az egyes infrastruktúrafelügyeleti, valamint pre-paid fizető rendszerekben hozzájárulnak a minőségi szolgáltatáshoz. A vendégek között az Antenna Hungária Zrt., a  Magyar Telekom Nyrt., és a Vodafone Magyarország Zrt., menedzserei mellett, azok az elismert szakemberek is jelen voltak, akik a munkájuk révén  kapcsolatba kerültek a Rubin Zrt. múltját megalapozó, és a jövőjét jelentő informatikai megoldásokkal.

 

Az eseményen elhangzott, hogy a Rubin Zrt. egy olyan cég, amelynél a legnagyobb értéknek az ott dolgozó munkatársakat tekintik, és akik  egyfajta szellemi műhelyben közösen alkotnak. Parádi Csaba kiemelte: a cél nem csupán termékek létrehozása, hanem hisznek abban, hogy értéket is teremtenek a piac számára. Ez a vezetői hozzáállás kellett a DOMINO-rendszer és a Nívó-díjjal kitüntetett  PULSE létrehozásához, valamint a milliárdokban mérhető megtakarítást nyújtó energiahatékonysági megoldásokhoz, melyek előnyeit a telekommunikációs cégek infrastruktúra üzemeltetői érzékelik leginkább.

 

 

A Rubin Zrt. a telekommunikációban szerzett kompetenciájára építve 4 fő területre összpontosít a közeljövőben – mondta Ujszászy-Kovács Katalin, a Rubin Zrt. stratégia vezetője. Hangsúlyozta, hogy új megoldásokkal lépnek a piacra az infrastruktúra-felügyelet, az energiamenedzsment, a felügyeleti hardver eszközök funkcióbővítése, valamint a tesztautomatizálás terén. Kiemelte prezentációjában, hogy a megvalósítási modellek új narratívákra épülnek.

 

 

 

A rendezvény apropója a Rubin Inf. Zrt. negyedszázados, sikeres tevékenységének ünneplése volt. Az esemény jelentőségéhez méltó helyszínt biztosított a Symbol rendezvényterem.  A szakmai ismertetők után jöhetett az ünneplés:. az est sztárvendége Tolvai Reni volt, aki új szerzeményeivel szórakoztatta a közönséget. Lui bűvész James Bond Show-ja, valamint az estére megálmodott ételkülönlegességek és koktélok a felhőtlen szórakozás lehetőségét kínálták mind a vendégek, mind a házigazdák számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PR Kapcsolat:

Oggolder Emőke

mail: oggolder.emoke@rubin.hu