Cégismertető

abra4Cégünk szoftverfejlesztésre és hardvergyártásra szakosodott 1991-ben létrehozott innovatív társaság. Fő profilunk: infrastruktúra-menedzsment, épületfelügyelet, távfelügyeleti- rendszerek, egyedi- szoftverek, és egyéb real-time, prepaid alkalmazások készítése, valamint ezek karbantartása 24 órás rendelkezésre-állással.

 

Szakembereink

A Rubin Zrt. 45 főből álló szoftver- és hardverfejlesztő csapata, olyan magasan képzett és motivált szakemberekből áll, akik szakirányú diplomával rendelkeznek és képesek a legkorszerűbb technológiák innovatív alkalmazására. A szakmai kihívások mellett minden fejlesztő teljes mértékben személyesen is érdekelt a projektek sikerességében. Cégünk jelentős erőforrásokat áldoz a legújabb technológiák elsajátítására.

Partnereink számára kizárólag megismert, tesztelt és elfogadott technológiai építőelemekből álló megoldásokat szállítunk.

 

 

Díjak, elismerések

kisv2 365 [ File # csp14105332, License # 2796791 ] Licensed through https://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (https://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / everythingpossibleinnomax_screenshot_20111130154320_nfh

Tagságaink

Cégünk örömmel vesz részt azon szövetségek és klaszterek munkájában, amelyek tevékenysége kiemelkedő és hozzájárul a fenntartható jövő megteremtéséhez.

okosjovoOkos Jövő Innovációs Klaszter

belépés: 2013
https://okosjovo.hu/

Mérjünk okosan!

Miközben Hazánkban még alig hallani valamit az intelligens hálózatokról, Európa és a világ más területein már komoly lépések történtek a megvalósítás területén. Üzletágak fejlődése indult be, nemzetközi szövetségek jöttek létre, az érintettek típusa és száma megsokszorozódott. A hazai fejlődés felgyorsítása érdekében ki kell, hogy alakuljon az a környezet, amelyben a lehetőségekhez képest a legrövidebb idő alatt, a legkevesebb erőforrás ráfordításával a legtöbb eredményt tudjuk elérni. Ehhez, a hazánkban komoly múlttal rendelkező klasztervilág, és az energetikában érdekelt vállalatok, intézmények eszközeinek, lehetőségeinek összehangolt, a szinergiák feltárására törekvő összefogása is szükségesnek látszik. Kihívások előtt állunk. A számunkra leginkább megfelelő helyet keressük ebben a világban. Ezért fogtunk össze, és eszközünk: Okos Jövő Innovációs Klaszter


300INNOSKART

Új Széchenyi Terv Akkreditált Innovációs Klaszter
belépés: 2011
www.innoskart.eu

Az INNOSKART, minősített innovációs klaszter, tagjainak magas hozzáadott értéket képviselő innovációs együttműködésével proaktív szereplője a hazai- és nemzetközi klaszterek közti együttműködéseknek.

  • Magas hozzáadott értéket képviselő innovációs termékfejlesztési tevékenység szektorközi együttműködések ösztönzésével hazai és a nemzetközi piacokra
  • Közös értékesítési csatornák kialakítása a klasztertermékek hazai és nemzetközi piaci értékesítésére
  • Klasztermarketing eszközök hatékony alkalmazásával a belföldi- és nemzetközi klaszter értékesítések árbevételének növelése

 

253Magyar Bioethanol Szövetség

belépés: 2011
https://www.etanol.info.hu

A Magyar Bioetanol Szövetség célja, hogy olyan, megújuló alapanyagokból és lehetőleg környezetbarát technológiával, illetve zöld energiaforrások felhasználásával előállított üzemanyag használata terjedjen el Magyarországon, illetve Közép-Európában, amely a környezetre a lehető legkisebb terhet jelenti, az érintett emberek számára pedig a fenntartható fejlődés lehetőségét teremti meg.

 

Partnereink, referenciák

antenna_hungaria_2014_large.w160Sopron_bank

 

 

Rólunk írták

 

antenna_hungaria_2014_large.w160

 

 

 

“Ezúton igazolom, hogy az Antenna Hungária Zrt. által meghatározott 26 helyszínen –

a szolgáltatásaink folyamatos és energiatakarékos módon történő biztosítása érdekében – a Rubin Informatikai Zrt. megoldását választottuk és alkalmazzuk.”

Bosits Miklós
Műszaki főmunkatárs
Antenna Hungária Zrt.

 

 

logoT

“Ezúton erősítem meg, hogy Rubin informatikai Zrt., mint minősített beszállítónk, cégünknek, a Magyar Telekom Nyrt.-nek, több éve szállít és üzemeltet olyan klímavezérlő berendezéseket,

melyek segítségével az energia-megtakarítás, valamint az egységek menedzselhetősége terén nagyon kedvező eredményeket értünk el. A beruházásaink kevesebb, mint 3 év alatt megtérültek.
A jövőben is számítunk a Rubin Informatikai Zrt. által kínált hatékony megoldásokra.”

Várfalvai Csaba
Senior Fejlesztési Menedzser
Magyar Telekom Nyrt.
 
 
 

pannontakarek

 

 

“Ezúton igazolom, hogy a Rubin informatikai Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt. által kijelölt kirendeltségeken, az energiafelhasználás racionalizálása céljából egyedi fogyasztásmérő rendszert telepített és üzemeltetett pilot rendszerként, valamint gondoskodott a mért adatok rögzítéséről, a mérési eredmények folyamatos monitorozásáról, illetve azok számítógépes feldolgozásáról. A feldolgozott adatok és eredmények üzleti titoknak minősülnek A fenti tevékenységeket a Rubin informatikai Zrt., maradéktalanul elvégezte, munkájukkal meg vagyunk elégedve.”

Mórotz Gergely
Üzemviteli munkatárs
Pannon Takarék Bank Zrt.

 

 

 

 

Menedzsment

90Parádi Csaba

Vezérigazgató

Pályafutás
2011 januárjától a Rubin Informatikai Zrt. vezérigazgatója
2006 Rubin Informatikai Zrt. Domino részlegvezető
2003 Rubin Informatikai Zrt. Domino projektvezető
1995 Rubin Kft. szoftverfejlesztő (Domino, PNM), tanácsadó

Tanulmányok
2008-2010 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA, Közgazdász
1995 Budapesti Műszaki Egyetem Informatikai Kar, Mérnök-informatikus

 

89

Varga József

Real-time számlázórendszer-fejlesztőrészleg vezetője

Pályafutás
2011 Rubin Informatikai Zrt. Domino részlegvezető
2003 Rubin Informatikai Zrt. Domino projektvezető
1995 Rubin Kft. szoftverfejlesztő (Domino, PNM), tanácsadó

Tanulmányok
2008-2010 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA, Közgazdász
1995 Budapesti Műszaki Egyetem Informatikai Kar, Mérnök-informatikus

 

 

 

 

Karrier

Sikereinket magasan kvalifikált és motivált szakembereinknek köszönhetjük

Szakembereink folyamatos képzésével biztosítjuk, hogy mindig képesek legyenek a legújabb technológiai megoldások alkalmazására és ezzel teremtünk cégünk számára stabil piaci jelenlétet. Munkatársaink számára lehetőséget nyújtunk ahhoz, hogy az egyéni és szakmai érdeklődésüknek megfelelő továbbképzéseken részt vegyenek.

Teljesítménymenedzsment alkalmazásával az egyéni és a szervezeti eredményességet és cégünk fejlődését tesszük lehetővé.

Munkatársaink jól felszerelt és kényelmes körülmények között töltik munkaidejüket. Az irodában a kikapcsolódásra is van lehetőség. Dolgozóink munkaidejüket a projektvezetők irányításával, de önálló szervezéssel maguk osztják be.

Törekszünk a kellemes munkahelyi légkör kialakítására. Belső cégkultúránkra jellemző az egymás iránti nyitottság. Fiatal dinamikus fejlesztőink szívesen vesznek részt a Cég által szponzorált Sárkányhajó csapat edzésein.

 

Aktuális állásajánlatok

Jelentkezés

Kérjük, küldje el üzenetét címünkre! Jelentkezését akkor is küldje el, ha jelenleg nem hirdetünk külön pozíciót. Az önéletrajzokat adatbázisunkban egy évig megőrizzük és az adatokat bizalmasan kezeljük.

48

Kiválasztás folyamata

Cégünk minden esetben a meglévő adatbázisban már szereplő jelölteket szűri a követelményeknek megfelelően. A leginkább megfelelőnek tűnő jelentkezőket személyes interjúztatás keretei között választjuk ki, amely általában több fordulós.

A kiválasztási folyamat lépéseiről tájékoztatást nyújtunk írásban és telefonon is a pályázók számára.

Akiket várunk

Kiváló szakmai felkészültséggel rendelkezők jelentkezését várjuk, akik képesek lendülettel és munkájuk iránti alázattal szembenézni az új piaci kihívásokkal.

Folyamatosan várjuk értékesítők, szoftverfejlesztők, mérnökök vagy egyéb informatikai területen tapasztalatot szerzett álláskeresők jelentkezését.

Sajtószoba

archivegallerynewsletter

Sajtókapcsolat:

Oggolder Emőke
Mail: oggolder.emoke@rubin.hu
Mobil: 00 36 30 388 7258
Vezetékes: 00 36 1 469 4024