Cégismertető

abra4Cégünk szoftverfejlesztésre és hardvergyártásra szakosodott 1991-ben létrehozott innovatív társaság. Fő profilunk: infrastruktúra-menedzsment, épületfelügyelet, távfelügyeleti- rendszerek, egyedi- szoftverek, és egyéb real-time, prepaid alkalmazások készítése, valamint ezek karbantartása 24 órás rendelkezésre-állással.

 

Szakembereink

A Rubin Zrt. 45 főből álló szoftver- és hardverfejlesztő csapata, olyan magasan képzett és motivált szakemberekből áll, akik szakirányú diplomával rendelkeznek és képesek a legkorszerűbb technológiák innovatív alkalmazására. A szakmai kihívások mellett minden fejlesztő teljes mértékben személyesen is érdekelt a projektek sikerességében. Cégünk jelentős erőforrásokat áldoz a legújabb technológiák elsajátítására.

Partnereink számára kizárólag megismert, tesztelt és elfogadott technológiai építőelemekből álló megoldásokat szállítunk.

 

 

Díjak, elismerések

kisv2 365 [ File # csp14105332, License # 2796791 ] Licensed through https://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (https://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / everythingpossibleinnomax_screenshot_20111130154320_nfh

Tagságaink

Cégünk örömmel vesz részt azon szövetségek és klaszterek munkájában, amelyek tevékenysége kiemelkedő és hozzájárul a fenntartható jövő megteremtéséhez.

okosjovoOkos Jövő Innovációs Klaszter

belépés: 2013
https://okosjovo.hu/

Mérjünk okosan!

Miközben Hazánkban még alig hallani valamit az intelligens hálózatokról, Európa és a világ más területein már komoly lépések történtek a megvalósítás területén. Üzletágak fejlődése indult be, nemzetközi szövetségek jöttek létre, az érintettek típusa és száma megsokszorozódott. A hazai fejlődés felgyorsítása érdekében ki kell, hogy alakuljon az a környezet, amelyben a lehetőségekhez képest a legrövidebb idő alatt, a legkevesebb erőforrás ráfordításával a legtöbb eredményt tudjuk elérni. Ehhez, a hazánkban komoly múlttal rendelkező klasztervilág, és az energetikában érdekelt vállalatok, intézmények eszközeinek, lehetőségeinek összehangolt, a szinergiák feltárására törekvő összefogása is szükségesnek látszik. Kihívások előtt állunk. A számunkra leginkább megfelelő helyet keressük ebben a világban. Ezért fogtunk össze, és eszközünk: Okos Jövő Innovációs Klaszter


300INNOSKART

Új Széchenyi Terv Akkreditált Innovációs Klaszter
belépés: 2011
www.innoskart.eu

Az INNOSKART, minősített innovációs klaszter, tagjainak magas hozzáadott értéket képviselő innovációs együttműködésével proaktív szereplője a hazai- és nemzetközi klaszterek közti együttműködéseknek.

  • Magas hozzáadott értéket képviselő innovációs termékfejlesztési tevékenység szektorközi együttműködések ösztönzésével hazai és a nemzetközi piacokra
  • Közös értékesítési csatornák kialakítása a klasztertermékek hazai és nemzetközi piaci értékesítésére
  • Klasztermarketing eszközök hatékony alkalmazásával a belföldi- és nemzetközi klaszter értékesítések árbevételének növelése

 

253Magyar Bioethanol Szövetség

belépés: 2011
https://www.etanol.info.hu

A Magyar Bioetanol Szövetség célja, hogy olyan, megújuló alapanyagokból és lehetőleg környezetbarát technológiával, illetve zöld energiaforrások felhasználásával előállított üzemanyag használata terjedjen el Magyarországon, illetve Közép-Európában, amely a környezetre a lehető legkisebb terhet jelenti, az érintett emberek számára pedig a fenntartható fejlődés lehetőségét teremti meg.

 

Partnereink, referenciák

antenna_hungaria_2014_large.w160Sopron_bank

 

 

Rólunk írták

 

antenna_hungaria_2014_large.w160

 

 

 

“Ezúton igazolom, hogy az Antenna Hungária Zrt. által meghatározott 26 helyszínen –

a szolgáltatásaink folyamatos és energiatakarékos módon történő biztosítása érdekében – a Rubin Informatikai Zrt. megoldását választottuk és alkalmazzuk.”

Bosits Miklós
Műszaki főmunkatárs
Antenna Hungária Zrt.

 

 

logoT

“Ezúton erősítem meg, hogy Rubin informatikai Zrt., mint minősített beszállítónk, cégünknek, a Magyar Telekom Nyrt.-nek, több éve szállít és üzemeltet olyan klímavezérlő berendezéseket,

melyek segítségével az energia-megtakarítás, valamint az egységek menedzselhetősége terén nagyon kedvező eredményeket értünk el. A beruházásaink kevesebb, mint 3 év alatt megtérültek.
A jövőben is számítunk a Rubin Informatikai Zrt. által kínált hatékony megoldásokra.”

Várfalvai Csaba
Senior Fejlesztési Menedzser
Magyar Telekom Nyrt.
 
 
 

pannontakarek

 

 

“Ezúton igazolom, hogy a Rubin informatikai Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt. által kijelölt kirendeltségeken, az energiafelhasználás racionalizálása céljából egyedi fogyasztásmérő rendszert telepített és üzemeltetett pilot rendszerként, valamint gondoskodott a mért adatok rögzítéséről, a mérési eredmények folyamatos monitorozásáról, illetve azok számítógépes feldolgozásáról. A feldolgozott adatok és eredmények üzleti titoknak minősülnek A fenti tevékenységeket a Rubin informatikai Zrt., maradéktalanul elvégezte, munkájukkal meg vagyunk elégedve.”

Mórotz Gergely
Üzemviteli munkatárs
Pannon Takarék Bank Zrt.

 

 

 

 

Menedzsment

90Parádi Csaba

Vezérigazgató

Pályafutás
2011 januárjától a Rubin Informatikai Zrt. vezérigazgatója
2006 Rubin Informatikai Zrt. Domino részlegvezető
2003 Rubin Informatikai Zrt. Domino projektvezető
1995 Rubin Kft. szoftverfejlesztő (Domino, PNM), tanácsadó

Tanulmányok
2008-2010 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA, Közgazdász
1995 Budapesti Műszaki Egyetem Informatikai Kar, Mérnök-informatikus

 

89

Varga József

Real-time számlázórendszer-fejlesztőrészleg vezetője

Pályafutás
2011 Rubin Informatikai Zrt. Domino részlegvezető
2003 Rubin Informatikai Zrt. Domino projektvezető
1995 Rubin Kft. szoftverfejlesztő (Domino, PNM), tanácsadó

Tanulmányok
2008-2010 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA, Közgazdász
1995 Budapesti Műszaki Egyetem Informatikai Kar, Mérnök-informatikus

 

Sajtószoba

archivegallerynewsletter

Sajtókapcsolat:

Oggolder Emőke
Mail: oggolder.emoke@rubin.hu
Mobil: 00 36 30 388 7258
Vezetékes: 00 36 1 469 4024