Karrier

Sikereinket magasan kvalifikált és motivált szakembereinknek köszönhetjük

Szakembereink folyamatos képzésével biztosítjuk, hogy mindig képesek legyenek a legújabb technológiai megoldások alkalmazására és ezzel teremtünk cégünk számára stabil piaci jelenlétet. Munkatársaink számára lehetőséget nyújtunk ahhoz, hogy az egyéni és szakmai érdeklődésüknek megfelelő továbbképzéseken részt vegyenek.

Teljesítménymenedzsment alkalmazásával az egyéni és a szervezeti eredményességet és cégünk fejlődését tesszük lehetővé.

Munkatársaink jól felszerelt és kényelmes körülmények között töltik munkaidejüket. Az irodában a kikapcsolódásra is van lehetőség. Dolgozóink munkaidejüket a projektvezetők irányításával, de önálló szervezéssel maguk osztják be.

Törekszünk a kellemes munkahelyi légkör kialakítására. Belső cégkultúránkra jellemző az egymás iránti nyitottság. Fiatal dinamikus fejlesztőink szívesen vesznek részt a Cég által szponzorált Sárkányhajó csapat edzésein.

 

Aktuális állásajánlatunk:

 

Jelentkezés

Kérjük, küldje el életrajzát e-mail címünkre! Jelentkezését akkor is küldje el, ha jelenleg nem hirdetünk külön pozíciót. Az önéletrajzokat adatbázisunkban egy évig megőrizzük és az adatokat bizalmasan kezeljük.

48

Kiválasztás folyamata

Cégünk, minden esetben a meglévő adatbázisban már szereplő jelölteket szűri a követelményeknek megfelelően. A leginkább megfelelőnek tűnő jelentkezőket személyes interjúztatás keretei között választjuk ki, amely általában több fordulós.

A kiválasztási folyamat lépéseiről tájékoztatást nyújtunk írásban és telefonon is a pályázók számára.

Akiket várunk

Kiváló szakmai felkészültséggel rendelkezők jelentkezését várjuk, akik képesek lendülettel és munkájuk iránti alázattal szembenézni az új piaci kihívásokkal.

Folyamatosan várjuk, értékesítők, szoftverfejlesztők, mérnökök vagy egyéb informatikai területen tapasztalatot szerzett álláskeresők jelentkezését.