Archívum

Mozifilmek DOMINOval

A Filmrajongók számára újabb lehetőség, hogy kalandozzanak és álmodozzanak a képernyő előtt. Február 1-től elérhető a Telekom digitális televíziós szolgáltatásán keresztül a Fox.

A gép mondja meg, ki vagy!

A Figyelő eheti infotech rovatában a Rubin. Az ADMOS projekt ismét az érdeklődés középpontjában.

A Hirdetői szám háttérmunkái

Hasznos, ezért népszerű lehet a Telekom legújabb szolgáltatása a „Hirdetői szám.”

Magyar Épületgépészek Napja 2013

November 21-én, “nulladik nappal” nyitja meg kapuit az épületgépészeknek megrendezett konferencia immár 18. alkalommal.

Plakátfigyelő szem

“Az utcai hirdetőtáblákon elhelyezett ADMOS berendezések megreformálhatják az óriásplakátok piacát.”- adta hírül e heti számában a Figyelő.

ADMOS projekt

Európai Uniós támogatással indult el kutatás a reklámiparban népszerű kültéri reklámok hatékonyságának vizsgálatára és annak új informatikai eszközzel történő monitorozására.

Domino a MOL mobil mögött

A MOL mobilszolgáltatása a Magyar Telekom hálózatára támaszkodva működik a két vállalat júliusban aláírt szerződése alapján.

Rólunk írták – RescueCell megbeszélés Budapesten

Rövid beszámoló a RescueCell életmentő eszköz projekt kapcsán, melyet magyarra lefordítva teszünk közzé:

Érintés nélküli fizetés – Mobilpénztárca

Hazánkban elindult a Mobilpénztárca tesztelés. Ennek előfeltétele volt az NFC (near field communication) technológia elterjedése és mobiltechnológiai fejlesztési projektek összehangolása.

EFQM minősített klaszter

„Elkötelezettség a Kiválóságért” EFQM elismerési szintet teljesítő szervezet az INNOSKART.

Találkozzunk az Innotrends 2013 konferencián!

Kiállítunk az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Innotrends Hungary 2013 konferencia és szakkiállításon.

Színfolt a VISTÁN

Ismét kiállítottunk az üzemeltetők számára rendezett konferencián.

Lapátolók győzelem, Römi vereség

A Magyar Telekom – Rubin Lapátolók sárkányhajó csapat fölényes győzelmet aratott a nagy rivális, a Römi KKSK ellen, a Győrben megrendezésre került sárkányhajó roadshow nyitóállomásán.

30%-kal csökkenthetem a szállodám fűtésszámláját!

A Danfoss és a Rubin Informatikai Zrt. közös fejlesztésében kerülhet piacra az a fűtésszabályzó rendszer, amely a szállodaüzemeltetők elvárásai alapján került kifejlesztésre.

Találkozzunk a HUNGAROTHERM szakkiállításon!

Egyedi megoldásaink bemutatása nagyfogyasztók számára. Kérdezzen mérnökeinktől a helyszínen!

InnoMax Díjasok vagyunk

Invitel InnoMax Díjon a 20-69 fős vállalkozás kategóriában “Zöld szerverterem RUBIN COOL-lal” című pályamunkával III. helyezést értünk el és elhoztuk az Index.hu által felajánlott különdíjat!

Vásáron a Zöldenergia

Ezzel a címmel adta hírül az ENREG 2013 kiállításról beszámolóját az Erdélyi Magyar Televízió.

Bejelentés

A Wipro együttműködési szerződést kötött a magyar tulajdonú Rubin Informatikai Zrt-vel. A szerződés kerete biztosítja, hogy a magyar cég tanácsadóként dolgozik a Wipro egyes projektjeiben.

ENREG a határmenti háromszögben

ENREG kiállítás Aradon 2013 március 6-8-ig. Expo Arad International területén.

E85 COMFORT Zárórendezvény-meghívó

A Rubin Informatikai Zrt. tisztelettel meghívja Önt pályázatának sajtótájékoztatóval egybekötött zárórendezvényére. Cégünk ezen esemény alkalmából az E85 Comfort gyakorlati tapasztalatait kívánja bemutatni.

Nincs hibatűrés

A Rubin által összeállított tesztelési eljárásokkal több olyan szoftver és hardver került a piacra, amely elérte a „0%” hibajelzést. Az ország egyik legnagyobb adatbázisával (4.5 millió ügyfél, napi 10 millió tranzakció) dolgozó Domino rendszer, a folyamatos tesztelésnek köszönhetően évek óta zökkenőmentesen működik.

Hírlevél

Hírlevélküldő szolgáltatást vezettünk be. Célunk, hogy Partnereink gyors és hiteles információhoz jussanak.

Segítsd a rászorulókat!

A Közép-Dunántúli Regionális Informatikai Klaszter önkéntes munkáját támogatjuk. Állami gondozott testvérpárok Télapóváró Ünnepségét tegyük szebbé közösen!

Életmentő eszköz magyar közreműködéssel

A mobiltelefon életet menthet! A Rubin Informatikai Zrt. részt vállalt a nemzetközi RescueCell projektben, melynek célja egy olyan készülék létrehozása, amely katasztrófák esetén segíti a mentőcsapatokat a mélyben rekedt áldozatok pontos helyének meghatározásában.

Energiaszámla és a SMART METER

Egyre több üzemeltető, cégvezető küzd a havonta érkező és szinte elképzelhetetlenül magasnak tűnő energiaszámla kifizetésével.

Gandharvák

Hiszünk abban, hogy egy támogatási alkalom nem csak közvetlenül a támogatott számára jelent segítséget, hanem azon túlmenően mások számára is örömet, lendületet ad.

4G/LTE mobilnet

Az ügyfelek számára élményt nyújt a mobilnet. A Magyar Telekom a nyár folyamán több nagyváros mellett, 50 Pest megyei település számára is elérhetővé tette az új generációs mobilinternetet, a 4G/LTE-t.

DOMINO rendszerünk az OLIMPIA szolgálatában

Nézze vissza interaktív TVvel, Szilágyi Áron felejthetetlen kardvívását vagy Gyurta Dánielt, a 200 méteres mellúszásban.

Áramot spórolhatnak a fogyasztók

Okos mérők tesztelését kezdte meg egy magyar szolgáltató – adta hírül a HWSW. Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több vállalat ismeri fel a szükségességét annak, hogy okos mérők használatával biztassa a lakosságot a felelős energiafelhasználásra.

Ki lesz az EB győztes?

A Domino segít a Labdarúgó-Eb Interaktív focirajongóinak a válaszadásban. Díjmentesen visszanézhető meccsek 3 napon keresztül.

Delfin Díjasok vagyunk!

Hétfőn, nagy örömmel vettük át az idei év DELFIN Díját. Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Telekom cégünket találta érdemesnek az idei év DELFIN DÍJ-ára a „Fenntarthatóság tudatformálás” kategóriában.

Ezüstérem Győrben

A Magyar Telekom-Rubin LapáTolók Sárkányhajó csapatunk ezüst érmet szerzett Győrben.

Álomhatár hazai pályán

Mindazon cégek, amelyek vezérlőnk mellett döntöttek, a fenntartható környezet irányába tettek lépéseket.

Rubin kiállítói ismertető a CeBIT oldalán

A kiállítás öt napja alatt 350 ezer ember sétált el a standok előtt

Szurkoljunk együtt a Lapátolóknak!

Látogasson el a 05.01-én megrendezésre kerülő 4000m-es sárkányhajó versenyre szurkolni.

RUBICON – Egyedüliként a Központi vezérlő termékkategóriában a Construmán

Magyar fejlesztésű épületfelügyeleti rendszer a Construmán

Rubin a CONSTRUMA szakkiállításon

Találkozzon mérnökeinkkel és megoldásainkkal a CONSTRUMA 31. építőipari szakkiállításon.

DOMINO 5 a T-Mobile-nál

Cégünk egyetért azzal a megállapítással, hogy a “mobil internetezés ideje már elérkezett”.

Rubin a CeBIT-en

Cégünk, mint a Közép-Dunántúli Regionális Informatikai Klaszter (KDRIK) tagja, részt vesz a Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT-en (Hall 26, stand a11).

Kövessen minket a Facebookon

Híreink és újdonságaink a Facebookon is elérhetők.

Rubinnal könnyű az átállás

Február 1-től átalakította havidíjas díjcsomag-portfólióját a T-Mobile. A MédiaMánia díjcsomagok helyébe a Mozaik csomagok kerülnek.

Rubin fejlesztés az új szolgáltatás mögött – Blue Mobile

MTelekom – Lidl közös mobilszolgáltatásának hírével mindenki találkozik.

E85 COMFORT: sokat ígérő magyar fejlesztés

A Rubin Informatikai Zrt. új piaci szegmens létrehozásán dolgozik.

Intelligens épületek a RUBICON-on innen

Szabadon módosítható, nyitott rendszerű automatizálási rendszert fejlesztett a Rubin Zrt.

Alkalmazásaink az index videó rovatában

“Ide üzen a haldokló mobiltorony” címmel megjelent egy videó az index technikai rovatában, melyben az általunk készített alkalmazásokról van szó.

Részt vettünk a III. Smart Metering Szakkonferencián

A KMOP-1.1.4-09-2009-0016 számú nyertes pályázat adatai

A KMOP-1.1.4-09-2009-0016 számú, a » „RubiCon” felügyeleti rendszer fejlesztése a Rubin Zrt-nél « című nyertes pályázat adatai

Támogatottunk – a LapáTolók sárkányhajó csapat