Egyedi szoftverek fejlesztése

Oracle RDBMS, MySQL, PL/SQL, C++, Python, Java és Web (J2EE, Spring, Vaadin, JSON) fejlesztések Unix (Tru64, Solaris, HPUX, Linux) platformokon. Megbízható technológia. Kompetencia. Tapasztalat.

Partnereink megrendeléseire egyedi ügyviteli szoftvereket, távfelügyeleti-rendszereket és egyéb kritikus alkalmazásokat készítünk, kiegészítő support-szolgáltatással, igény esetén 24 órás rendelkezésre állással.

Egyedi_szoftver_Rubin

Egyedi, projektalapú szoftverfejlesztéseinkben ötvözzük a kis cégek rugalmasságát, és a nagyok többéves tapasztalatát, megbízhatóságát. Ügyfélközpontú kiszolgálás jellemzi cégünket. Mindig a legújabb, de már bevált fejlesztési irányokat és technológiát alkalmazunk. Szakembereink tudására, tapasztalataira alapozva a megoldások széles spektrumát alkalmazzuk, a beágyazott rendszerektől az alkalmazásszervereken át, a mobiltelefonos implementációkig  szerteágazó fejlesztési környezetben.
Alkalmazásaink többsége az egyenlegvezetés, felügyeleti-rendszerek és a riportozás területén bizonyítanak. A “zöld mezős” beruházásokon túl specialitásunk: az ügyfeleink meglévő szoftvereinek modernizálása, továbbfejlesztése és elszeparált rendszereinek integrációja.

Technológia

Oracle
Java EE
XML,
HTML, CSS, JavaScript
Mobil App (iOS, Android)

Programnyelvek

Java
C/C++
Python
PL/SQL
ILOG

Rubin_workflow

Munkamódszer

Mindig az ügyfélkérésnek, de sokkal inkább a feladatot, az elérendő célt szem előtt tartva választunk munkamódszert, legyen az hagyományos vízesés-modell, vagy agilis fejlesztési megközelítés. Rendkívüli hangsúlyt fektetünk az általunk fejlesztett programok minőségbiztosítására. Ennek érdekében szigorú ajánlásokat adunk és ezek betartását követeljük meg fejlesztőinktől. Például a kódok automatikus tesztelésének (Test Driven Development), illetve minden emberi beavatkozást mellőző, automatikus binárisok előállítási mechanizmusának alkalmazásával.

 

Real-time egyenlegvezető-rendszer

Lehetővé tesszük integrált, konvergens szolgáltatások nyújtását mobil, vonalas, kábeles és IP ügyfelek számára. Telco frontend és backend alkalmazásaihoz integrált, és saját provisioning modulokkal közvetlenül a hálózati végberendezésekkel kommunikáló rendszerrel!

 • Ügyfélkezelés (Customer management)
 • Szerződéskezelés (Contract management)
 • Szolgáltatás- és tarifanyilvántartás (Sales and Service Catalogue)
 • Feltöltéskezelés (Payment and Recharging)
 • Árazás és engedélyezés (Instance Rating and Mediation)
 • Mediáció (Mediation)
 • Szolgáltatás provisioning (Service provisioning)
 • Szolgáltatásminőség-kezelés (Service Quality management)

 

Rövid piacra lépési idővel nyújthat komplex szolgáltatásokat ügyfelei számára:

 • Kereszttermék promóciók. Egyes szolgáltatások fogyasztás ösztönzése más igénybe vett szolgáltatások alapján.
 • Ügyfélmegtartási-rendszer. Hűségpontok gyűjtése és az elért kedvezmény szintek alapján választható prémium kedvezmények erősítik az ügyfelek lojalitását.

Oracle™ és Unix / Linux alapokon nyújt telco grade megbízhatóságot. Az architektúra lineárisan skálázható, több millió ügyfél konkurens kiszolgálása is problémamentes.
Moduláris felépítése miatt  a Telco-berendezések különféle árazási protokolljait kezelni tudjuk, legyen szó akár a Mobile IN, akár az IMS rendszerekről.

 

Hálózat-, épület- és rendszerfelügyelet HW támogatással

Ajánlatunk

 • Központosított rendszerfelügyelet
 • Tanácsadás felügyeleti-rendszer témájú projektekben
  • Nagyszámú távoli telephellyel rendelkező hálózatok teljes körű menedzselésére
  • Nagy sebességű adatgyűjtés és beavatkozás
  • Távoli telephelyeken elhelyezett berendezésekben keletkező riasztások összegyűjtése és egy felügyeleti-központba juttatása
  • Riasztások előfeldolgozása, azok közötti korrelációk, ok-okozati összefüggések detektálása, majd a szűrt információk megjelenítése

a041

Nagyszámú berendezések periodikus mérése, a mért adatok gyűjtése, adatbázisban történő tárolása, a szükséges interpolációk és aggregációk kiszámítása, riasztások generálása és az adatok megjelenítése a rendszer  prezentációs moduljainak segítségével.

Miért válasszon minket?

 abra3

Tapasztalat

Magyarország több mint 2500 telephelyének távoli felügyeletét biztosító Physical Network Management (PNM) rendszert fejlesztettük.

Saját fejlesztésű felügyeleti-rendszerrel is rendelkezünk. Rubin RUBICON. A rendszer lakó-, iroda-, vagy ipari épületekben egyaránt alkalmas a legkülönbözőbb elektromos fogyasztók vezérlésére, felügyeletére (világítás, szellőzés, árnyékolók, stb.), elektronikus-alrendszerek (riasztó, tűzjelző, szabályozó stb.) intelligens felügyeletére, a felhasználó igényeire szabott módon. (iOS és Android eszközökről is vezérelhető)

Integrációs képesség

A jelenlegi rendszer több ezer telephely, hozzávetőlegesen 100 különböző típusú, több tízezres darabszámú berendezését képes összefogni. A rendszer akár napi félmillió esemény feldolgozását is el tudja végezni úgy, hogy ezen eseményeket az összetett korrelációk néhány száz emberi beavatkozást igénylő folyamattá alakítják át.

Modulrendszerű-felépítés

Az egyes feladatokat ellátó modulok jól elkülöníthető plusz funkciók összeválogatását teszik lehetővé:

 • Térképes megjelenítő
 • Riportgeneráló és kiküldő
 • Beléptető
 • Firmware-letöltő
 • SMS/e-mailértesítő

Support

24 órás támogatást biztosítunk a szoftver- és a hardverkomponensekre egyaránt.  Az üzemeltetési-folyamatok az ITIL V3 ajánlásai alapján kerültek kialakításra (Incident-, Fault-, Configuration-, Change-, Release- és SLA Management). A teljes rendszer rendelkezésre-állási paramétereit (KPI) automata mérőrendszer méri, melynek határértékeit a szolgáltatási szintre vonatkozó szerződés (SLA) szabályozza.

Minőségbiztosítás

Az általunk nyújtott megoldásokkal Partnereink  képesek szolgáltatásaikat magas szinten tartani,  képesek  piaci részesedésüket növelni és szolgáltatásaik palettáját bővíteni. Az általunk szállított és supportált rendszerek folyamatos minőségbiztosítás  alatt állnak és a legmagasabb szintű követelményrendszereknek felelnek meg. Részletek: >>>

Nagy adatbázisok kezelése

Vállalati környezetben a nagy adatbázisok kezelésének megközelítése megváltozott! A sikeres vállalatok egyedi szoftvert használnak munkafolyamataik és ügyfélkezelésük támogatására. Sikeres vállalat nem engedheti meg magának a lassú reakciót vagy a kényelmes kivárást!

Rubin_IT_Siker

 • Ha nőt az adatmennyiség a vállalatnál és a hatékonyság stagnál vagy csökkent
 • Ha egyre több adatot kapnak és egyre több adattal dolgoznak, de munkafolyamataik száma nőt és azok lelassultak.
 • Ha az információ több különböző felületen és eszközön érhető el a dolgozók számára, de az eltérő adatot tartalmaz, vagy eltérő módon jelenik meg
 • Ha ügyfeleit többféle eszközön (Web, Ipad, Mobil) és felületen szeretné kiszolgálni.
 • Ha ügyfelei igénylik a pontos és gyors kiszolgálást
 • Ha új üzleti modell bevezetését tervezi

 

 

 

 

Tranzakció központú alkalmazások (pénzügy, számvitel, kontrolling, számlázás) pl.: DOMINO
Működést támogató alkalmazások (vevői, szállítói adatok nyilvántartása, bérszámfejtés, munkaerő-gazdálkodás)
Döntéstámogató alkalmazások (menedzsment számára szükséges kimutatások, anyaggazdálkodás, készletezés munkafolyamatait érinti.) (Rubin  ENERGIAMENEDZSMENT)

Miért válasszon minket?

Minőségbiztosítás és garancia.

Mi 6 millió elégedett ügyfél napi 40 millió tranzakcióját kezeljük.

részletek: Domino>>>

Kompetencia lista

Kompetencia

Referencia

 • felügyeleti-rendszerek menedzselése, üzemeltetése:  C++, Python, ILOG
PNM – Hálózatfelügyelet (Folyamatos fejlesztés és üzemeltetés)
 • ügyviteli-, és riportozó- szoftverek létrehozása:  ORACLE, JAVA, PL SQL
DOMINO – Real-time árazás (Folyamatos fejlesztés)
LogBOOK
Joganyag kezelő
 • grafikus és  prezentációs- szoftverek kialakítása: JAVA, XML, GOOGLE, WEB, TOOLKIT,

PULSE  Performancia- menedzsment  (Folyamatos fejlesztés és üzemeltetés)
Telematrix

 • speciális berendezésekkel történő kommunikáció
Alarm feldolgozó
RescueCell Életmentő- eszköz (Fejlesztés)
 • és korszerű WEB-es alkalmazások készítése
ADMOS  Reklám monitoring (Fejlesztés)
Mobil APP
Szavazatszámláló