Joganyagkezelő-alkalmazás

A vállalkozások, költségvetési intézmények és a non-profit szektor sem lehet meg a naprakész gazdasági, marketing és jogi információk nélkül. Ezeknek az információknak a hazai piacon egyik vezető szolgáltatója az Opten.

Partnerünk számára a meglévő IT infrastruktúra konszolidálásában segítünk. Folyamatracionalizálást és folyamatoptimalizálást végzünk, beleértve az összes informatikai folyamatot (adattárolás, fejlesztés, tesztelés, forrás-kezelés).

50A meglévő komponensek fejlesztésével, szükség esetén újraírásával tesszük lehetővé a folytonos ügymenet fenntartása mellett a hatékonyabb működést. A meglévő adatbázis szerkezet konszolidálásával és tisztításával rugalmasabb és megbízhatóbb felépítést hozunk létre. A keresőmotor gyorsításával, optimalizálásával a megnövekedett érdeklődést könnyebben tudja kiszolgálni az alkalmazás, így az online használat több felhasználó számára érhető el.

A DVD-n terjesztett törvénytár alkalmazás továbbfejlesztése lehetővé teszi, hogy a frissítéseket napi rendszerességgel el lehessen juttatni a felhasználóknak.

A feladatok megoldása során alkalmazkodnunk kellett a már meglévő IT elemekhez, de az új komponenseket a későbbi továbbfejlesztéseket elősegítő korszerű .NET, WCF technológiák alkalmazásával valósítottuk meg.

Virtualizációs technológiákat felhasználva megoldottuk, hogy a törvénytár alkalmazást adminisztrátori jogosultságok nélkül is lehessen telepíteni és futtatni olyan operációs rendszereken, melyeken a .NET alkalmazások futtatása egyébként problémákba ütközne.

 

ajalatkero gomb