Rubin SPIRIT MOBIL APP

Applikációk mobiltelefonra

imagesRövid időn belül eljön az az idő, amikor többen interneteznek a mobiltelefonjuk segítségével, mint ahányan laptopokról, esetleg asztali gépekről. A legtöbb jelenlegi honlap, illetőleg webes alkalmazás azonban nem alkalmas arra, hogy mobiltelefonról megfelelően használható legyen.

 

A Rubin SPIRIT MOBIL APP

Egyéni igényeire szabott alkalmazások segítségével hatékonyan növelheti cége ismertségét és ezáltal új piacokat szerezhet. Előzze meg versenytársait, vagy adjon meglévő ügyfeleinek további, emelt szintű szolgáltatásokat okostelefononokra. Eddigi üzleti fejlesztéseink kifejezetten mobiltelefonokra, tabletekre optimalizált rendszerek, teljességgel a megrendelő igényeire szabottan készültek. Az AppStore-ba való feltöltés nehézségeit, útvesztőit már kijártuk Ön helyett, így megrendelt alkalmazása Android Market mellett könnyen és gyorsan megjelenik az AppStore-ban is.

 

Tipikus felhasználási területek

Egyre növekvő mértékben a mindennapjaink részévé válnak az okostelefonok és velük együtt a rajtuk futó számtalan alkalmazás is. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantáziája szabhat határt annak, hogy milyen applikáció kerüljön fejlesztésre, legyen az bármilyen kliens program, szolgáltatás, rendelés, foglalás, banki és egyéb ügyintézés, egyszerű vagy hálózatos játék.

hack-your-nexus-7-into-hybrid-android-tablet-looks-feels-like-both-ios-touchwiz.w654

Amit kínálunk

Cégünk az okostelefon piac jelenlegi két legmeghatározóbb mobil platformjára, vagyis az Google Android és az Apple iOS (iPhone, iPad) operációs rendszereire vállalja natív mobil alkalmazások illetőleg webes mobil alkalmazások igényre szabott fejlesztését. Gyorsan és hatékonyan fejlesztünk, legyen szó kifejezetten mobiltelefonokra vagy tabletekre optimalizált alkalmazásokról. Ahhoz hogy az ötletből értékes mobil alkalmazás váljon, elengedhetetlen a projekt megfelelő felépítése, vezetése, kezelése, valamint a megvalósítás, a technikai fejlesztés minősége. Ezeket garantálja csapatunk által alkalmazott agilis projektvezetés, automatikus tesztelési mechanizmusok beépítése, minőségi fejlesztői és felhasználói dokumentációk készítésére fordított figyelem, valamint több, mint 10 éves szerver-kliens alkalmazások fejlesztésében szerzett tapasztalatunk!

109                  110

ajalatkero gomb